Vilken vecka...

Oj, oj, oj. Och vi som tycker att det aldrig händer något i vår kennel.... Liten uppfödning med endast 3 kullar. Då förväntar man sig inte så "stora" resulat men man är glad över alla otroligt trevliga och engagerade valpköpare som tar hand om "våra" valpar.

men så...... helt plötsligt så står vi där med en BRUKSCHAMPION!!!!!!   Azera fick i helgen sitt tredje cert vilket gör att matte Ingrid nu kan titulera med SBCH. Vi är så stolta och glada och imponerade.  Att ha 3 elit-hundar i sin första kull var mer än vad vi vågade hoppas på. Och att utöver detta ha 2 tjänstehundar och en CHAMPION!!!!!  Vi är så glada , så glada!!!


Och idag fick vi ytterligare anledning att korka upp champangen (ja ok. Jag får väl bara lukta på korken då...)  Akza är nämligen konstaterad dräktig via ultraljud hos veterinären. Han såg minst 5 stycken, men det ska man ju inte ta för någon sanning... ÄNTLIGEN!!!!! säger vi bara.... Vi vill så gärna avla vidare på denna tiklinje som har bevisat lämna nervstarka och arbetsvilliga hundar. I kombination med Treo, som denna kull blir, tror jag att det kan bli riktigt, riktigt trevliga hundar. Ni vet ju vad jag tycker om Wixzi vid det här laget.... Och Treo blir man kär i bara man ser honom.... Och Akza är en hemskt trevlig och sypmatisk individ som jag tror blir en superbra mamma.


Nu måste vi hem och snickra valplåda, flytta om i hela huset, glas in altanen, skaffa plastgran och allt vad som nu måste fixas. Julafton lär bli hemma i Närkes Kil i år. Och hjälp med att öppna julklapparna lär vi få av 10 (?) monster som gärna biter och sliter i julklappspapperet....  


Hjälp oss gärna att sprida att vi har kull på gång! Vi vill inte ha några schäferhuliganer kvar hemma på nyårsafton....


Nej nu ska jag fira genom att gå ut och gå med Wixzi! Hon kommer nog tycka att det blir lattjo-lajbans med lite fart i huset i vinter!


Tjoho!!!!


Kommentarer
Postat av: Maria & Gwen

Det är så kul, så kul för ER skull att ni äntligen blir med valpisar!!!! En så bra kennel med så mycket engagemang och vilja... nu håller vi tummar och klor för att det nu kommer ut fem eller sex friska och härliga valpar också så blir glädjen total!!!!
Ett SUPERDUPER STORT GRATTIS till er båda!!!!! Jag är också så glad... ;0)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback