Man lär av sina misstag...

I går var jag hemma hos kompisar till mig och Evelina. Vi tog en tur till lekparken och jag tog med mig Wixzi. Har aldrig kopplat upp henne tidigare men tänkte jag skulle prova det här. (Att tillägga är att kompisen bor i en liten byhåla så vi var ensamma på hela lekplatsen och alltså inte 10 ungar som rusade fram till min hund....)  Först stod hon och pep lite när jag gick ifrån henne, men sedan satte hon sig lugnt ner och tittade på barnen när dom lekte. Hon är så cool min lilla fröken! Vi gick lite längre bort så jag tog med henne så hon inte kom så långt ifrån oss. Band upp henne på nytt i ett litet (!) träd. Och hon la sig ner efter en stund och kopplade av riktigt bra.

Efter en stund kom det två killar och skulle spela fotboll på planen som var bredvid lekplatsen. DÅ vaknade lilla fröken och hennes stora jaktintresse.... Hon ville gäääärna vara med och följde killarna med stort intresse. Helt plöstligt missar målskytten så bollen glider förbi målet och vidare bort mot Wixzi där bollen sedan stannar en meter framför nosen på henne. DET blev bara för mycket för lilla damen! Hon kastar sig fram med full kraft och lyckas då dra upp hela trädet. Hon fick då panik och började tokspringa runt lekplatsen med öronen tätt bakåtstrukna och detta hemska träd rasslande efter sig i kopplet. Jag blir lite orolig att hon ska springa ut på bilvägen.... men efter att ha kallat på henne kommer hon rusande fram till mig. SÅ duktig hon är lilla vännen! Hon hade dock tömt analsäckarna i rena förskräckelsen och var lite uppjagad efter detta.... Inte så att hon var rädd för trädet eller så utan bara "uppe i varv" vilket jag kan förstå. 

Ok. Jag ska aldrig mer binda upp henne i små, tunna träd..... Det var dumt av mig!  Men man lär väl av sina misstag hoppas jag....

För övrigt kan jag tillägga att min lilla söta guldfisk nu har förvandlats till en piraya, eller är det månde en haj? Hon har myyycket energi, högt temperament och jag inser att hon verkligen kräver sin kvinna för att tillfredställa hennes stora arbetsmotor.  Nu när Basco är borta har hon heller inte riktigt någon som "ger henne en match". Måste hitta någon bra boxer-kompis hon kan leka med.... :-)

Nej, nu väntar utflykt med Evelina och hennes 3 barn! (Hennes dockor som hon gör aaaaallt med hela dagarna!)

Tjing!