Jaha.. så hade man lovata att uppdatera bloggen...

33427-18  

Det har varit väääldigt länge sedan som vi bloggade nu. Måste skynda mig innan Lillemor börjar skälla på mig… Vad har hänt sedan sist?

 

Först av allt – Vi har varit på Boxerlägret!!! Som vanligt HELT underbar vecka med mycket träning av hund, mycket roligt folk, mycket skratt, lite sömn….  Jag och Occra var med i IPO-gruppen som Mikael Johansson var instruktör för. Fick många bra tips och idéer om hur jag ska jobba vidare med Occra. Tyvärr började hon bli skendräktig under lägret, vilket märktes på hennes humör och motor…. För er som inte var där men vill veta vad vi gjorde så kommer det ett referat i nästa nummer av Boxerbladet.

 

Nu har det gått ytterligare några veckor och hon är VERKLIGEN skendräktig! Hon har jättemycket mjölk i juverna och är ganska hängig och lite motivation för att jobba. Jag kommer troligen att operera bort hennes livmoder då jag tycker hon blir värre och värre för varje kull hon haft. Troligen ska hon heller inte ha fler kullar, vilket gör mitt beslut ganska enkelt att motivera.

Vi är också på jakt efter bruksintresserade fodervärdar! Funderar på att köpa in någon bra tik att kunna avla vidare på, men då vi har fullt med hundar själva så vill vi placera ut denna på foder. DOCK endast hos en ambitiös förare som har viljan att träna och tävla med sin hund. Känner ni någon så hör av er! Helst ska denna människa bo granne med oss för vi kommer att vara på denna personen som en hök…..

 

Vi tränar på OG Hagatorp (Örebro) tisdagar och lördagar och Occra blir bättre och bättre i spåret. Lydnaden blir också bättre, men det är svårt att hitta den där riktiga gnistan i henne nu när hon är som hon är. I skyddet är hon så himla dålig i sina första bett. Därefter sitter hon som en cementklump i ärmen… Biter sig fast bra, oftast bra bett och gör sig verkligen tung… Men hur f-n ska man få henne att knipa igen käften även på dom 3-4 första betten???????

 

Vi laddar också inför Kennelträffen andra helgen i september. Ska bli jättekul att träffa er alla då!

 

Det här var verkligen en liten dagboks-resumé, eller i princip ingen alls…. Men en snygg bild på en IPO-Occra får ni ju se i alla fall!  Det kommer mera….