Lördag = träningsdag

I går, lördag, var det dags för hundträning på OG igen. Varje tisdag och lördag är det "organiserad" träning, vilket vi försöker att vara med på. I går träffades vi vid en gräsmatteodling. En jättestor "åker" med kortklippt gräs. Underbart!  Occra fick ett rakt spår med sidvind för första gången. Har tidigare bara gått i medvind.
Snurrade till det väldigt vid påsläppet men efter att ha visat på henne knatade hon i väg i alldeled lagom tempo. Hon gick ett ganska bra spår men gjorde några "kontroller" vid sidorna ibland som jag måste jobba bort. Annars går hon med väääldigt låg näsa (kan en boxer göra annat?) och med hög motivation. I dag hade jag även lagt en "dutt" som slut vilken hon "tvingades" att markera genom att jag kommenderade ligg när hon kom fram till den. 
Att tänka på till nästa gång är att:
1. Inte lägga så mycket korv vid påsläppet
2. Berömma henne när hon går rätt i spåret. Inte säga något när hon går utanför kärnan (alltså inte "korrigera" det på något sätt)
3. Ta bort mycket av korven i spåret och istället bara ha några "stopp" i spåret med lite större högar. Hon går ändå bara över småbitarna i spåret.
4. Lägga in mer apporter i spåret

Efter att alla hade kört spår åkte vi tillbaka till klubben där Peter bl.a körde skydd med Akza.

Efter det åkte vi in till sta'n och köpte på oss lite inför Boxerlägret. Ny skor... ny träningsstol (Ja, det var Peter som gjorde det!), myggnät och lite annat smått och gott. Åt god lunch på sta'n (Örebro Festen) och sedan hem där Peter gjorde storröj i garaget och jag donkade in på sängen.....

På kvällen var jag bjuden på grillkväll hos Kennel Teamwork som hade "minikennelträff" för sin S-kull. På vägen dit stannade jag och vid gropen och lät henne simma några vändor. För övrigt var det mycket trevligt på kvällen med en hel hög trevliga människor! Nu får det vara slutbloggat för idag.
Tjing!

Kommentarer
Postat av: slots

Will free slots blind puppy horses!

2006-08-04 @ 21:15:11
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots
Postat av: Maddox

Kul att träffa er i lördags. Kommer ni imorgon också? :) Hälsningar från Åsa, Ella och tok-Adam

2006-08-05 @ 01:31:58
URL: http://canecorso.svensk.nu
Postat av: 888

The main thing about war 888 info society dollar?

2006-08-05 @ 13:04:13
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: 888

Here 888 poker gross.

2006-08-05 @ 13:04:44
URL: http://www.ajcarvelli.com/3888
Postat av: baccarat

In addition four churn credit mechanic baccarat set?

2006-08-06 @ 05:55:01
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/baccarat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback