Ja dessa valpköpare.................

.......................som är så fantastiska, och förvaltar sina hundar på ett ypperligt sätt. Vill bara tala om hur otroligt nöjda vi är med er som valpköpare. Som jag (Peter) sa vid ett flertal tillfällen under den gångna helgen, "Vår belöning är er vilja och ert engagemang". Att se på er när man står och pratar, hur era hjärnor fullkomligt suger in information, och sedan börjar bearbeta den så det ryker ur öronen på er är fantastiskt kul. Att sedan se er glädje och lycka när det fungerar och ni lyckas förverkliga teorin i verkligheten är om ännu roligare att se. En annan tanke som dyker upp i huvudet på mig är hur bra ni som grupp fungerar!

Som ´Tobbe frågade oss: Hur har ni lyckats hitta dessa fantastiska valpköpare???? Ja egentligen är det ju så att ni har hittat oss och det är vi mycket glada för att ni gjort.

Som en liten parantes till er boxervalpköpare, ännu har ingen gjort något officiellt resultat i lydnadsklass eller bruksklass så någon har fortfarande chansen att bli Brukstorpets första meriterade boxer. Känn ingen press eller krav.................nej då inte alls......:o). Hoppas framtiden blir lika bra som hittills, det ska då bli kul att se var detta slutar.......................

Keep up the good job!!!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

För er som undrar vad vi gjorde i helgen så kommer det att komma mer information snart!

2005-11-21 @ 10:59:01
Postat av: slots

Consolidate free slots deuces holdem sharp discard?

2006-08-04 @ 21:15:08
URL: http://www.ajcarvelli.com/us/slots

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback